Pénzkeresés egészségesenFőoldal
Termékek
Terméktapasztalatok
Regisztráció
WebkonferenciaCsak néhány terméktapasztalat a sokból:

"Olvasáshoz +2es szemüveget kellett használnom. A második doboz Pannon Cardio elfogyasztása után meg kellett kersenem a +1es szemüvegemet, mert határozottan élesebb lett a látásom. Bné H. Éva"

"Pannonicum gyümölcspor
December eleje óta szedem a Pannonicum gyümölcsport, az elsõ 2 hétben 5 kg-ot fogytam, 3 nap alatt 6 cm ment le a hasamból. Teljesen ugyanúgy étkezek, mint azelõtt és egyáltalán nem éhezek! Rengeteg édességet eszek, ennek ellenére nem hízok el! A bõröm teljesen letisztult, amióta ezt a terméket szedem! Práger Nikoletta"

"Pannonikum Gyümölcspor:
Szervezetem lúgosítására kezdtem el szedni a gyümölcsport, de emellett 3 hét alatt 8 kg-ot fogytam Mikrorostos Biogélt is fogyasztva. A legeslegjobb "mellékhatás" a derekamon található úszigumi eltûnése volt!! (Utólag már bánom, hogy nem mértem le, hány cm-ert csökkent a csípõbõségem…)"

"A Zöldség és Gyümölcs Pannonikumokról Egy, illetve két hónapja fogyasztjuk. Sokféleképpen használjuk: a zöldségport pástétomba keverve kennyére kenjük, ehetőre hült levesbe, főzelékbe ízesítőül tesszük, túróba, vajba, szinte felsorolni is lehetetlen hányféleképpen fogyasztható, ivólé készítésén kívül. A gyümölcspor fogyasztására is néhány példa: krémekbe, turmixokba, pudingokba keverjük, és természetesen ivólének is elkészítjük.
Mindkét termék lúgosító hatású is, bio gyümölcsből, zöltségekből készülnek, mindenféle adalékanyag nélkül, ez külön öröm a számunkra, mert ilyen jó minőségű készítmény nem sok van a piacon. Úgy érzem, mióta ezeket fogyasztom, kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok. Illés Ágnes"

"Nyugdíjas vagyok, napjaim nagy részét a ház körül töltöm. Pár éve egy nagyobb fadarab esett a lábamra, ennek következtében megsérült a körmöm. Elszínezõdött, besárgult, gombás fertõzés alakult ki rajta, ami azóta sem múlr el. Ajándékba kaptam egy üveg ezüst-kolloidot és a leíráson olvastam, hogy ez az én problémámra is jó lehet. Kipróbáltam, mert veszteni valóm nem volt. Két hét rendszeres napi kezelés után (ecseteltem) már látszott az eredmény, további két hét után teljesen elmúlt. Azóta folyamatos vásárló vagyok! G.Jné"

"Lányomnak (20 éves) kb 8 éve az arca, háta tele volt pattanásokkal. Kapott és próbált rá már több tucatnyi szert, még olyant is kapott, amivel a gyógyszer mellékatásai miatt magas hormontaralmú fogamzásgátlót kellett szednie! Ezen ki is voltam teljesen akadva!!! Odaadtam neki az Ezüst Kolloidot, mondtam, igya és kenje magára. Hitetlenül ugyan, de elkezdte inni és kenni. Pár nap múlva jön, mondja nekem: anya, nem tudom, mit adtál ide, mi ez, de nézd meg, alig van pattanásom, milyen szép a bõröm. Köszönjük.... R.Anna"

"Számtalan gyógyítási lehetõséget próbáltam ki vele. Erösen bevertem a homlokomat a munkahelyen, aztán estére vattával felitattam és bedörzsöltem (5-6 alkalommal) a púpos részt. Két nap elteltével elmúlt a sebem.A lábizzadás ellen kitûnõ a hatása. Meggátolja a további izzadást, sõt a cipõbe is lehet befújni szóróflakon segítségével. Makacs bõrkeményedést a fekete iszappal kombinálva kell használni. Ajkamon herpesz keletkezett, bedörzsöltem vattával és másnap elmúlt. B. Csaba"

"Augusztus eléjén Pécsen voltam, alig bírtam menni, mert minden lépésnél a térdem és bokám között nagyon erõs  fájdalmat éreztem a csontokban. Elkezdtem az aranykolloidot inni napi 2-4 kupakkal,. Két nap múlva a fájdalom megszünt.
Némethné"

"Ismerõsöm lánya boltban dolgozik. Legtöbbször a csemegepultban vagy a pénztárban van, így a kézfejének izületei és az ujjak izületi folyamatos gyulladásban voltak. Régóta már behajlítani sem volt képes. Aranykolloid fogyasztását ajánlottuk. Pár nap múlva felhívott és boldogan újságolta, hogy  régóta meglévõ gyulladása megszûnt, teljesen be tudja hajlítani ujjait! Nagyon hálás volt nekünk a tanácsért és a segítségért!
Bné K.Emese"

"Szintén 4 hónapja iszom az aranykolloidot.

A jobb vállamban teljesen elmúlt, a balban pedig szűnik az izületi fájdalom. Évek óta sokat, naponta több órát tornázom. A térdeim, bokáim izületei minden torna után nagyon fájtak. Nem keveset, napi 2-3 órát tornázom. Egy ideje egyre jobban terhelhetõek a lábaim. B.Rozália"


További tapasztalatokról olvashatsz a http://www.termektapasztalatok.hu  oldalon.www.penz.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!